Kerststadje in de sneeuw

Wedden dat je kinderen ‘oh’ en ‘ah’ roepen zodra je deze stad op tafel zet? De paddenstoeltjes van marsepein en framboos lijken nét echt.

575 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kneed de marsepein tot het zacht en soepel is. Vorm 12 paddenstoelsteeltjes van 8 mm dik en van verschillende hoogten. Zet op elk steeltje een framboos.

  2. Breek de wafels doormidden, zodat je er 4 hebt. Leg in de breedte op een snijplank.

  3. Snijd 2 smalle en 1 brede trapgevel en 1 puntdak voor de voorkant en 4 puntdaken voor de achterkant. Teken met de stiften de contouren van ramen en deuren.

  4. Verdeel de kokos over de bordjes of schaal. Leg op elk bordje 1 bolletje ijs en zet de koekgevel ertegenaan.

  5. Zet er de marsepeinen kerstboompjes en paddenstoeltjes bij. Bestrooi met de poedersuiker.

  • bereidingstipJe kunt het stadje natuurlijk zo groot maken als je zelf wilt. Serveer de ‘straat’ op een ronde schaal of (extra bijzonder!) op een grote spiegel.
  • Kerststadje in de sneeuw

    Instructievideo - 01:36 min.

Kerststadje in de sneeuw

Wedden dat je kinderen ‘oh’ en ‘ah’ roepen zodra je deze stad op tafel zet? De paddenstoeltjes van marsepein en framboos lijken nét echt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig