Truffel-eiersalade met avocado

Eiersalade deluxe met truffel en avocado.

180 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in 8 min. hard en laat schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren, snijd in stukjes en doe in een kom.

  2. Snipper de sjalot zo fijn mogelijk. Snijd de kruiden fijn en meng ze samen met de sjalot en truffelmayonaise door de eieren.

  3. Halveer de avocado in de lengte, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd de avocado in blokjes en meng door de eiersalade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • serveertipLekker met geroosterd brood of op een cracker (dan is dit recept niet meer glutenvrij).
  • Truffel-eiersalade met avocado

    Instructievideo - 00:21 min.

Truffel-eiersalade met avocado

Eiersalade deluxe met truffel en avocado.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig