Kook de eieren in 8 min. hard en laat schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren, snijd in stukjes en doe in een kom.
Snipper de sjalot zo fijn mogelijk. Snijd de kruiden fijn en meng ze samen met de sjalot en truffelmayonaise door de eieren.
Halveer de avocado in de lengte, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd de avocado in blokjes en meng door de eiersalade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Truffel-eiersalade met avocado
Eiersalade deluxe met truffel en avocado.
- serveertipLekker met geroosterd brood of op een cracker (dan is dit recept niet meer glutenvrij).
Truffel-eiersalade met avocado
Instructievideo - 00:21 min.
Gerelateerde recepten
Truffel-eiersalade met avocado
Eiersalade deluxe met truffel en avocado.

8 personen
180 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard en laat schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren, snijd in stukjes en doe in een kom.
Snipper de sjalot zo fijn mogelijk. Snijd de kruiden fijn en meng ze samen met de sjalot en truffelmayonaise door de eieren.
Halveer de avocado in de lengte, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd de avocado in blokjes en meng door de eiersalade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
serveertip:Lekker met geroosterd brood of op een cracker (dan is dit recept niet meer glutenvrij).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
8 middelgrote eieren
1 sjalot
20 g AH Excellent verse kruiden voor kruidenboter
4 el truffelmayonaise
1 eetrijpe avocado