Prosciutto en courgettelinten op briochetoast

310 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rooster de plakken briochebrood in de broodrooster.

  2. Haal de blaadjes van de basilicum. Snijd de avocado in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd 1 helft van de avocado in dunne plakjes. Doe de andere helft samen met de geitenkaas, azijn en ¾ van het basilicum in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Schaaf met een kaasschaaf of dunschiller linten van de halve courgette. Besmeer de plakken briochebrood met het geitenkaasmengsel en beleg achtereenvolgens met de courgettelinten, avocadoplakjes en Prosciutto di Parma. Garneer met de rest van het basilicum.

  • algemeenOok lekker als voorgerecht.

Prosciutto en courgettelinten op briochetoast

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig