Briochetoast met geitenkaasspread en linzen
bewaar
bewaar

Briochetoast met geitenkaasspread en linzen

Een toastje wordt extra lekker met zelfgemaakte geitenkaasspread en linzen. Daar blijf je van uitdelen.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd 6 sneetjes (per 6 personen) van 1 cm dik uit de brioche. Steek met een uitsteekvorm of een glas 6 cirkels van ongeveer 8 cm uit de sneetjes brood. Besmeer beide kanten met de boter. Bak de sneetjes in een grote koekenpan zonder olie of boter in 2 min. op middelhoog vuur lichtbruin en krokant. Keer halverwege.

Doe de geitenkaas samen met de yoghurt in de hoge beker en pureer met de staafmixer tot een egale, luchtige spread.

Snipper de sjalot en snijd de dille fijn (houd wat over ter garnering). Spoel de linzen af, laat goed uitlekken in een zeef en meng met de sjalot, kappertjes, fijngesneden dille en za’atar. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Beleg de briochetoast met de geitenkaasspread en verdeel de linzen erover. Garneer met wat achtergehouden dille.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Briochetoast met geitenkaasspread en linzen

Een toastje wordt extra lekker met zelfgemaakte geitenkaasspread en linzen. Daar blijf je van uitdelen.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig