Groentesoep met gyoza en crispy chiliolie

Wist je dat je gyoza ook als dumplings voor in soep kunt gebruiken? Dat is nog eens handig. In deze makkelijke groentesoep voegen we ze samen met flink veel groente, miso en sesamolie toe. Als extra crunchy smaakmaker: crispy chili oil!

400 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

pittig

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de arachideolie in een soeppan met dikke bodem en roerbak de wokgroente 3 min. op middelhoog vuur.

  2. Schenk de bouillon en 300 ml water (per 4 personen) erbij en breng aan de kook. Laat met de deksel op de pan 5 min. koken. Voeg de gyoza en sesamolie toe en verwarm nog 3 min. mee. Verdeel over borden en verdeel daar de chili over.

  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?
  • combinatietipOok lekker met kipgyoza. Het gerecht is dan niet meer lactosevrij.

Groentesoep met gyoza en crispy chiliolie

Wist je dat je gyoza ook als dumplings voor in soep kunt gebruiken? Dat is nog eens handig. In deze makkelijke groentesoep voegen we ze samen met flink veel groente, miso en sesamolie toe. Als extra crunchy smaakmaker: crispy chili oil!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig