Oreo fudge

Onweerstaanbare chocoladefudge van witte chocolade vol stukjes Oreo-koekjes. Zo lekker dat delen moeilijk wordt.

215 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 4 uur wachten

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bekleed de bodem en zijkanten van de bakvorm met bakpapier Snijd de oreo-koekjes grof.

  2. Smelt de witte chocolade au bain-marie, meng de gecondenseerde melk erdoor en verwarm nog 1-2 min. Roer 2/3 van de koekjes erdoor en verdeel gelijkmatig over de bakvorm Bestrooi met de rest van de koekjes en dek af met vershoudfolie. Laat minimaal 4 uur, maar het liefst een nacht, opstijven in de koelkast.

  3. Haal de fudge uit de koelkast en snijd in 20 gelijke stukken.

  • bewaartipVerpak de stukken fudge individueel in een stukje bakpapier en bewaar op een koele droge plek.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Oreo fudge

Onweerstaanbare chocoladefudge van witte chocolade vol stukjes Oreo-koekjes. Zo lekker dat delen moeilijk wordt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig