Bekleed de bodem en zijkanten van de bakvorm met bakpapier Snijd de oreo-koekjes grof.
Smelt de witte chocolade au bain-marie, meng de gecondenseerde melk erdoor en verwarm nog 1-2 min. Roer 2/3 van de koekjes erdoor en verdeel gelijkmatig over de bakvorm Bestrooi met de rest van de koekjes en dek af met vershoudfolie. Laat minimaal 4 uur, maar het liefst een nacht, opstijven in de koelkast.
Haal de fudge uit de koelkast en snijd in 20 gelijke stukken.
Oreo fudge
Onweerstaanbare chocoladefudge van witte chocolade vol stukjes Oreo-koekjes. Zo lekker dat delen moeilijk wordt.
- bewaartipVerpak de stukken fudge individueel in een stukje bakpapier en bewaar op een koele droge plek.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Oreo fudge
Onweerstaanbare chocoladefudge van witte chocolade vol stukjes Oreo-koekjes. Zo lekker dat delen moeilijk wordt.

20 porties
215 kcal
15 min. bereiden
4 uur wachten
Aan de slag
Bekleed de bodem en zijkanten van de bakvorm met bakpapier Snijd de oreo-koekjes grof.
Smelt de witte chocolade au bain-marie, meng de gecondenseerde melk erdoor en verwarm nog 1-2 min. Roer 2/3 van de koekjes erdoor en verdeel gelijkmatig over de bakvorm Bestrooi met de rest van de koekjes en dek af met vershoudfolie. Laat minimaal 4 uur, maar het liefst een nacht, opstijven in de koelkast.
Haal de fudge uit de koelkast en snijd in 20 gelijke stukken.
bewaartip:Verpak de stukken fudge individueel in een stukje bakpapier en bewaar op een koele droge plek.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 20 porties)
154 g Oreo's
397 g gecondenseerde volle melk
400 g witte chocolade