Schaaf met een dunschiller, kaasschaaf of mandoline lange dunne linten van de komkommer.
Besmeer de helft van de wraps met de roomkaas en verdeel hierover de komkommerlinten. Verdeel de zalm erover, maar laat aan de bovenkant 2 cm vrij. Rol de wraps op tot een dikke rol. Snijd aan beide kanten 1 cm eraf. Snijd de rest in rolletjes van 3 cm.
Snijd van de rest van de wraps 1 cm van de zijkant en snijd vervolgens in kleine repen van 3 cm. Vouw het reepje om de rol en snijd aan beide kanten in, schuif in elkaar als een strik en zet vast.
Steek in elk rolletje een takje dille aan de bovenkant, verdeel over een schaal en serveer.
Haasje-wrapje
Geef je wraprolletjes met zalm een feestelijke make-over met Pasen! Deze haas-wrapjes zijn leuk op de brunchtafel of bij de borrel.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Haasje-wrapje
Geef je wraprolletjes met zalm een feestelijke make-over met Pasen! Deze haas-wrapjes zijn leuk op de brunchtafel of bij de borrel.

bijgerecht
6 personen
230 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Schaaf met een dunschiller, kaasschaaf of mandoline lange dunne linten van de komkommer.
Besmeer de helft van de wraps met de roomkaas en verdeel hierover de komkommerlinten. Verdeel de zalm erover, maar laat aan de bovenkant 2 cm vrij. Rol de wraps op tot een dikke rol. Snijd aan beide kanten 1 cm eraf. Snijd de rest in rolletjes van 3 cm.
Snijd van de rest van de wraps 1 cm van de zijkant en snijd vervolgens in kleine repen van 3 cm. Vouw het reepje om de rol en snijd aan beide kanten in, schuif in elkaar als een strik en zet vast.
Steek in elk rolletje een takje dille aan de bovenkant, verdeel over een schaal en serveer.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
1 komkommer
4 tortillawraps
100 g roomkaas bieslook
200 g gerookte zalm
5 g verse dille
Dit heb je nodig
mandoline of kaasschaaf