Haasje-wrapje

Geef je wraprolletjes met zalm een feestelijke make-over met Pasen! Deze haas-wrapjes zijn leuk op de brunchtafel of bij de borrel.

230 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schaaf met een dunschiller, kaasschaaf of mandoline lange dunne linten van de komkommer.

  2. Besmeer de helft van de wraps met de roomkaas en verdeel hierover de komkommerlinten. Verdeel de zalm erover, maar laat aan de bovenkant 2 cm vrij. Rol de wraps op tot een dikke rol. Snijd aan beide kanten 1 cm eraf. Snijd de rest in rolletjes van 3 cm.

  3. Snijd van de rest van de wraps 1 cm van de zijkant en snijd vervolgens in kleine repen van 3 cm. Vouw het reepje om de rol en snijd aan beide kanten in, schuif in elkaar als een strik en zet vast.

  4. Steek in elk rolletje een takje dille aan de bovenkant, verdeel over een schaal en serveer.

Haasje-wrapje

Geef je wraprolletjes met zalm een feestelijke make-over met Pasen! Deze haas-wrapjes zijn leuk op de brunchtafel of bij de borrel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig