Spicy kabeljauw met witlof en kerriesaus

Alle lof voor witlof. Zeker met een lekker gebakken visje erbij.

405 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Maak de witlof schoon en snijd in de lengte in vieren. Breng in een ruime pan met water en zout naar smaak de witlof aan aan de kook. Kook met de deksel half op de pan voor 10 min. Giet af.

  2. Wrijf de bevroren vis rondom in met 1 1/2 tl kerriepoeder, 1 tl sambal en eventueel wat zout. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak hierin de kabeljauwfilet in ca. 12 min. aan beide kanten lichtbruin en gaar.

  3. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak hierin de aardappeltjes in ca. 10 min. rondom bruin en gaar. Roer de rest van de sambal en kerriepoeder erdoor. Bereid intussen de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Gerelateerde recepten

Spicy kabeljauw met witlof en kerriesaus

Alle lof voor witlof. Zeker met een lekker gebakken visje erbij.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig