Mosselspiesjes met turkse pepers en cherrytomaatjes
Aan de slag
Aan elk geweekt satéstokje afwisselend mosselen, 2 pepertjes en 2 tomaatjes rijgen. Tot gebruik in koelkast bewaren.
Stukken ciabatta op grillrooster verwarmen. Spiesjes met olie bestrijken en op goed ingevette grilltopper of grillschaal ca. 3 min. grillen. Keren en andere kant ook 2 à 3 min. grillen. Brood opensnijden, bestrijken met tapenade en tussen elk stuk brood 2 warme spiesjes leggen. Lekker met Turkse yoghurtsaus (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecue boek) of tzatziki.
Mosselspiesjes met turkse pepers en cherrytomaatjes
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_058557_612x450_JPG.jpg)
voorgerecht
null personen
275 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aan elk geweekt satéstokje afwisselend mosselen, 2 pepertjes en 2 tomaatjes rijgen. Tot gebruik in koelkast bewaren.
Stukken ciabatta op grillrooster verwarmen. Spiesjes met olie bestrijken en op goed ingevette grilltopper of grillschaal ca. 3 min. grillen. Keren en andere kant ook 2 à 3 min. grillen. Brood opensnijden, bestrijken met tapenade en tussen elk stuk brood 2 warme spiesjes leggen. Lekker met Turkse yoghurtsaus (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecue boek) of tzatziki.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g gekookte mosselen
24 groene pepers
1 bakje cherrytomaten
1 ciabatta
2 eetlepels olijfolie
1 bakje tapenade van zongedroogde tomaten
Dit heb je nodig
satéstokjes
barbecue
grilltopper