Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Bak ondertussen de spekreepjes 5 min. in een koekenpan zonder olie of boter.Neem met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Bak de prei 5 min. in het achtergebleven vet. Voeg de boemboe toe en bak nog 2 min. Schep de mie, spekjes en taugé erdoor en bak nog 2 min. Verdeel de bami over 4 borden. Snijd de eieren in parten en leg erop. Bestrooi met de seroendeng.
Gerelateerde recepten
Bami met taugé

hoofdgerecht
4 personen
600 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Bak ondertussen de spekreepjes 5 min. in een koekenpan zonder olie of boter.Neem met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Bak de prei 5 min. in het achtergebleven vet. Voeg de boemboe toe en bak nog 2 min. Schep de mie, spekjes en taugé erdoor en bak nog 2 min. Verdeel de bami over 4 borden. Snijd de eieren in parten en leg erop. Bestrooi met de seroendeng.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g mienestjes
4 eieren
1 duopak magere spekreepjes
3 preien
1 stazak boemboe
1 bakje taugé
4 el seroendeng