- 1
- 2
- 3
Aantal porties
25 gram ongezouten roomboter | |
8 sneetjes volkoren casinobrood | |
100 gram geitenkaas naturel in plakjes | |
50 gram babyspinazie | |
8 kwarteleieren | |
12.5 gram verse bieslook |
deegroller
bakkwastje
muffinvorm
Verwarm de oven voor op 175 °C. Smelt de boter in een steelpan. Snijd ondertussen de korstjes van het brood en rol de sneetjes zo plat mogelijk met de deegroller.
Bestrijk de sneetjes aan 1 kant met de gesmolten boter. Duw ze vervolgens met de beboterde kant naar beneden in de holten van de muffinvorm. Druk de sneetjes stevig aan zodat er een soort bakjes ontstaan.
Verkruimel de geitenkaas. Leg de spinazieblaadjes netjes opeengestapeld tegen de zijkanten en op de bodem van de broodbakjes en verdeel de geitenkaas erover. Breek in elk bakje een kwartelei. Bak de miniquiches ca. 15 min. in het midden van de oven. Het eiwit is dan gestold. Snijd de bieslook fijn en strooi over de quiches.