Visburger
Visburgers: of je ze nu bij je aardappelen en groente eet of op een broodje met sla, tomaat en lekkere saus, zodra je je tanden in de knapperige buitenkant zet wil je meer. Maak ook eens een sushiburger, net een kunstwerkje!
![Visburger met komkommer-yoghurtsaus maken Visburger met komkommer-yoghurtsaus maken](https://static.ah.nl/static/recepten/img_069671_220x162_JPG.jpg 220w 162h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_069671_302x220_JPG.jpg 302w 220h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_069671_440x324_JPG.jpg 440w 324h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_069671_612x450_JPG.jpg 612w 450h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_069671_1024x748_JPG.jpg 1024w 748h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_069671_1224x900_JPG.jpg 1224w 900h)
Visburger met komkommer-yoghurtsaus maken
- Schaaf de helft van de komkommer in de lengte in linten. Snijd de andere helft in kleine blokjes. Snijd de bieslook fijn. Meng in een kommetje de mayonaise, blokjes komkommer en bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
- Verhit de olie in een pan en bak de kabeljauwburgers in 6-8 min. goudbruin en gaar. Snijd de bolletjes open en beleg de onderste helften met de komkommerstroken. Leg de visburgers erop en verdeel de saus erover.