Wraps met zalm
Wraps met zalm zijn de perfecte lunch to go: je hebt ze zo gemaakt en ze passen gemakkelijk in een broodtrommel. Of je nou voor een eiwrap of een bietenwrap met zalm gaat, hier vind je alle wraps. Klaar? Lunchen maar!
![Romige zalmwraps met avocado maken: zo doe je dat Romige zalmwraps met avocado maken: zo doe je dat](https://static.ah.nl/static/recepten/img_044001_220x162_JPG.jpg 220w 162h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_044001_302x220_JPG.jpg 302w 220h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_044001_440x324_JPG.jpg 440w 324h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_044001_612x450_JPG.jpg 612w 450h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_044001_1024x748_JPG.jpg 1024w 748h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_044001_1224x900_JPG.jpg 1224w 900h)
Romige zalmwraps met avocado maken: zo doe je dat
- Snijd de ui in dunne halve ringen en doe in een kom. Meng met de azijn, breng op smaak met peper en eventueel zout en laat staan tot gebruik.
- Snijd de paprika in dunne repen. Schep het vruchtvlees van de avocado met een lepel uit de schil en snijd in de lengte in plakjes.
- Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Besmeer de tortilla’s met de roomkaas. Verdeel de ui, paprika, avocado, veldsla en zalm over de wraps en rol strak op. Snijd doormidden.
Lekker in een wrap
Meer met zalm