Andijvie met gorgonzola

305 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Andijvie wassen en laten uitlekken. Stronkjes in 2 gelijke delen scheuren. Klein stukje van onderkant van stronk snijden, maar bladeren aan stronk laten. Grill voorverwarmen op hoogste stand. In grote koekenpan 1 el olie verhitten. 2 Halve stronkjes andijvie ca. 1 min. bakken. Stronken keren en aan andere kant 2 min. bakken tot bladeren bijna gaar zijn. Stronken met snijkant naar boven naast elkaar in ovenschaal leggen. Op zelfde wijze andere 2 stronken andijvie bakken en in ovenschaal leggen. Gorgonzola erboven verkruimelen. Schaal ca. 3 min. onder hete grill zetten en kaas laten smelten.

Andijvie met gorgonzola

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig