Paprikasalade met witte kaasblokjes

Voorgerecht zonder vlees en vis. Lekker kruidig door de dressing en olijven.

290 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de paprika's in ringen en de ui in dunne ringen. Kook de paprikaringen in een pan met ruim water met zout ca. 1 min. Giet af in een zeef en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Pers de citroen uit en knip de peterselie erboven fijn. Voeg de olie, oregano, peper en eventueel zout toe. Pers de knoflook erboven en klop tot een dressing.

  2. Schep de paprika, ui en olijven voorzichtig om met de dressing en laat tot gebruik afgedekt in de koelkast staan. Verdeel de salade over 4 bordel en verkruimel de kaasblokjes erover. Bestrooi met peper en serveer met knapperige broodjes.

  • bereidingstipDeze salade is ook lekker als lunchgerecht voor 2 personen.

Paprikasalade met witte kaasblokjes

Voorgerecht zonder vlees en vis. Lekker kruidig door de dressing en olijven.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig