Rode garnalencurry met champignons

Pittige garnalencurry die binnen 15 minuten op tafel staat.

570 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst in 8 min. gaar. Snijd ondertussen de tomaat in stukjes en verhit de olie in een wok. Roerbak de champignons 1 min. Voeg de tomaat toe en roerbak 4 min. mee.

  2. Schep de garnalen en currypasta erdoor. Roerbak 1 min. Schenk de kokosmelk in de wok en verwarm de garnalencurry nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de koriander grof. Verdeel de rijst over de borden. Schep de garnalencurry erop en bestrooi met de koriander.

  • bereidingstipHoud je van lekker pittig? Voeg dan 1 el currypasta extra toe.

Rode garnalencurry met champignons

Pittige garnalencurry die binnen 15 minuten op tafel staat.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig