Snijd de knoflook fijn en laat de minimaiskolfjes uitlekken. Verhit de olie in een wok. Voeg de knoflook, oestersaus, mais en ananas toe en roerbak 2 min. Voeg de paksoi toe en roerbak nog 1 min. Serveer direct.
Paksoi met oestersaus en minimais
Knapperige paksoi in een kleurrijke wokschotel.
- serveertipHoud je van pittig? Maal er aan tafel dan nog wat chilipeper uit de molen over.
- combinatietipLekker met gegrilde kipfilet en mihoen.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Paksoi met oestersaus en minimais
Knapperige paksoi in een kleurrijke wokschotel.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_054038_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
110 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn en laat de minimaiskolfjes uitlekken. Verhit de olie in een wok. Voeg de knoflook, oestersaus, mais en ananas toe en roerbak 2 min. Voeg de paksoi toe en roerbak nog 1 min. Serveer direct.
serveertip:Houd je van pittig? Maal er aan tafel dan nog wat chilipeper uit de molen over.
combinatietip:Lekker met gegrilde kipfilet en mihoen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 teen knoflook
425 g minimaiskolfjes in blik
1 el wokolie
3 el oestersaus
250 g verse ananasstukjes
600 g koelverse gesneden paksoi