Fish & chips met spitskoolsla

De Hollandse variant van de Britse fish & chips: lekkerbekjes met gebakken aardappel.

640 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit ¾ van de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 12 min. goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de rest van de olie in een andere koekenpan en bak de lekkerbekjes op laag vuur 4 min. Keer halverwege.

  2. Rasp ondertussen de appel met schil en snijd de peterselie fijn. Meng met de kool, peen en slasaus in een schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de vis en aardappelen.

Fish & chips met spitskoolsla

De Hollandse variant van de Britse fish & chips: lekkerbekjes met gebakken aardappel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig