Laat het fruit ca. 5 min. ontdooien. Pers ondertussen de perssinaasappels uit. Snijd de bananen in stukjes. Pureer al het fruit, het sinaasappelsap en de yoghurt in een blender of in een hoge kom met een staafmixer. Verdeel de smoothie over hoge glazen. Steek er rietjes in en serveer direct.
Bosvruchtensmoothie
Ziet er uitnodigend uit en smaakt naar... zomerfruit, sinaasappel, banaan? Ontdek het nu!
- vegantipBekijk ook dit recept
- bereidingstipDit ontbijt is natuurlijk ook te bereiden met verse bramen en/of bosbessen.
Bosvruchtensmoothie
Ziet er uitnodigend uit en smaakt naar... zomerfruit, sinaasappel, banaan? Ontdek het nu!
4 personen
175 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Laat het fruit ca. 5 min. ontdooien. Pers ondertussen de perssinaasappels uit. Snijd de bananen in stukjes. Pureer al het fruit, het sinaasappelsap en de yoghurt in een blender of in een hoge kom met een staafmixer. Verdeel de smoothie over hoge glazen. Steek er rietjes in en serveer direct.
vegantip:Bekijk ook dit recept (https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1188281/smoothiebowl-met-bosvruchten-en-cacao)
bereidingstip:Dit ontbijt is natuurlijk ook te bereiden met verse bramen en/of bosbessen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
250 g diepvries zomerfruit
3 perssinaasappels
2 bananen
350 ml milde yoghurt
Dit heb je nodig
blender of staafmixer