Sinaasappel goed schoonboenen en van schil 4 mooie, dunne reepjes snijden. Rum over vier kleine (koffie)glazen verdelen. Per glas 1 theelepel suiker door rum roeren. Espresso zetten (of maken van zakjes Nescafé Espresso). Hete koffie op rum schenken en sinaasappelreepjes ter garnering in koffie leggen. Koffie direct opdienen.
- algemeenDeze koffie smaakt ook lekker met anijslikeur. Laat de suiker weg en garneer de koffie met enkele hele koffieboontjes in plaats van met sinaasappelschil.
Koffie met bruine rum en sinaasappel
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001802_220x162_JPG.jpg)
4 personen
55 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Sinaasappel goed schoonboenen en van schil 4 mooie, dunne reepjes snijden. Rum over vier kleine (koffie)glazen verdelen. Per glas 1 theelepel suiker door rum roeren. Espresso zetten (of maken van zakjes Nescafé Espresso). Hete koffie op rum schenken en sinaasappelreepjes ter garnering in koffie leggen. Koffie direct opdienen.
algemeen:Deze koffie smaakt ook lekker met anijslikeur. Laat de suiker weg en garneer de koffie met enkele hele koffieboontjes in plaats van met sinaasappelschil.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 sinaasappel
6 eetlepels bruine rum
4 theelepels donkerbruine basterdsuiker
4 kopjes hete espresso