Roerei met tomaat en basilicum - 12+ maanden (Opperdepop)

Ideaal gerecht als je heel snel iets lekkers op tafel wilt zetten.

135 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de tomaat bovenop kruislings in en dompel 1 min. onder in een kom met kokend water. Laat afkoelen in koud water. Ontvel de tomaat, halveer en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de basilicumblaadjes fijn. Klop het ei met de basilicum los.

  2. Verhit de olie in een koekenpan. Voeg het eimengsel toe en roer door op laag vuur, tot het begint te stollen. Voeg de tomatenblokjes toe en blijf roeren tot het ei gestold, maar nog wel smeuïg is.

  • combinatietipLekker met in repen gesneden volkorenbrood.
  • variatietipHouden er kinderen niet van basilicum? Laat het dan achterwege of serveer het apart erbij.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?
  • Tomaat ontvellen

    Instructievideo - 00:50 min.

Roerei met tomaat en basilicum - 12+ maanden (Opperdepop)

Ideaal gerecht als je heel snel iets lekkers op tafel wilt zetten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig