Meng de kaneel en het citroensap met de ahornsiroop tot een dressing.
Snijd de appels in kwarten. Verwijder de klokhuizen en snijd de kwarten in blokjes. Meng de appel met de druiven in een grote schaal en besprenkel met de dressing.
Snijd de muntblaadjes fijn en strooi over de salade. Schep voorzichtig om.
Snijd de vijgen in partjes en verdeel met de bramen over de salade. Serveer direct.
Fruitsalade met kaneelsiroop
Maak van het ontbijt een groot feest!
- algemeenKun je geen verse vijgen (meer) krijgen? Je kunt de recepten ook met gedroogde vijgen maken (gebruik dan iets minder).
Fruitsalade met kaneelsiroop
Maak van het ontbijt een groot feest!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_074124_220x162_JPG.jpg)
4 personen
180 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de kaneel en het citroensap met de ahornsiroop tot een dressing.
Snijd de appels in kwarten. Verwijder de klokhuizen en snijd de kwarten in blokjes. Meng de appel met de druiven in een grote schaal en besprenkel met de dressing.
Snijd de muntblaadjes fijn en strooi over de salade. Schep voorzichtig om.
Snijd de vijgen in partjes en verdeel met de bramen over de salade. Serveer direct.
algemeen:Kun je geen verse vijgen (meer) krijgen? Je kunt de recepten ook met gedroogde vijgen maken (gebruik dan iets minder).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 tl gemalen kaneel
1 el citroensap
2 el ahornsiroop
2 Elstar appels
250 g pitloze witte druiven
7½ g verse munt
6 verse vijgen
150 g bramen