Fruitsalade met kaneelsiroop

Maak van het ontbijt een groot feest!

180 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de kaneel en het citroensap met de ahornsiroop tot een dressing.

  2. Snijd de appels in kwarten. Verwijder de klokhuizen en snijd de kwarten in blokjes. Meng de appel met de druiven in een grote schaal en besprenkel met de dressing.

  3. Snijd de muntblaadjes fijn en strooi over de salade. Schep voorzichtig om.

  4. Snijd de vijgen in partjes en verdeel met de bramen over de salade. Serveer direct.

  • algemeenKun je geen verse vijgen (meer) krijgen? Je kunt de recepten ook met gedroogde vijgen maken (gebruik dan iets minder).

Fruitsalade met kaneelsiroop

Maak van het ontbijt een groot feest!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig