Verwarm de gehaktballen volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Meng ondertussen de rodekool met de coleslaw. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de pistoletjes open. Snijd de gehaktballen in plakken. Beleg de broodjes met de augurk en plakjes gehakt en verdeel de piccalilly erover. Serveer met de rodekoolsalade.
Broodje bal met augurk, piccalilly en rodekoolsalade
Broodje bal nieuwe stijl: op een knapperige pistolet met piccalilly.
- variatietipVervang de piccalilly met 1 el grove mosterd gemengd met 2 el mayonaise.
Broodje bal met augurk, piccalilly en rodekoolsalade
Broodje bal nieuwe stijl: op een knapperige pistolet met piccalilly.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_074481_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
495 kcal
11 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de gehaktballen volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Meng ondertussen de rodekool met de coleslaw. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de pistoletjes open. Snijd de gehaktballen in plakken. Beleg de broodjes met de augurk en plakjes gehakt en verdeel de piccalilly erover. Serveer met de rodekoolsalade.
variatietip:Vervang de piccalilly met 1 el grove mosterd gemengd met 2 el mayonaise.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 voorgegaarde gehaktballen
600 g gesneden rodekool
250 g Bieze coleslaw rauwkost
4 verse pistolets
100 g zoetzure augurken
4 el piccalilly
Dit heb je nodig
magnetron