Broodje bal met augurk, piccalilly en rodekoolsalade

Broodje bal nieuwe stijl: op een knapperige pistolet met piccalilly.

495 kcal

(Voedingswaarden)

11 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de gehaktballen volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Meng ondertussen de rodekool met de coleslaw. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Snijd de pistoletjes open. Snijd de gehaktballen in plakken. Beleg de broodjes met de augurk en plakjes gehakt en verdeel de piccalilly erover. Serveer met de rodekoolsalade.

  • variatietipVervang de piccalilly met 1 el grove mosterd gemengd met 2 el mayonaise.

Broodje bal met augurk, piccalilly en rodekoolsalade

Broodje bal nieuwe stijl: op een knapperige pistolet met piccalilly.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig