Kook de eieren 6 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in kwarten.
Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Knip de tuinkers boven de Hüttenkäse, meng het en breng op smaak met peper en eventueel zout. Halveer de tomaten en snijd de gegrilde groente in reepjes. Meng met de spinazie.
Verdeel de wraps over 4 borden. Bestrijk met de Hüttenkäse en verdeel de salade en eieren erover. Breng op smaak met peper.
Wraps met hüttenkäse en spinazie
Heerlijke, lichte wraps die ook nog eens zo op tafel staan.
- variatietipVervang als variatie de Hüttenkäse door eenzelfde hoeveelheid Hüttenkäse Bieslook Peterselie (bakje 175 g, Danone), laat dan de tuinkers weg.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Wraps met hüttenkäse en spinazie
Heerlijke, lichte wraps die ook nog eens zo op tafel staan.
hoofdgerecht
4 personen
370 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren 6 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in kwarten.
Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Knip de tuinkers boven de Hüttenkäse, meng het en breng op smaak met peper en eventueel zout. Halveer de tomaten en snijd de gegrilde groente in reepjes. Meng met de spinazie.
Verdeel de wraps over 4 borden. Bestrijk met de Hüttenkäse en verdeel de salade en eieren erover. Breng op smaak met peper.
variatietip:Vervang als variatie de Hüttenkäse door eenzelfde hoeveelheid Hüttenkäse Bieslook Peterselie (bakje 175 g, Danone), laat dan de tuinkers weg.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
4 middelgrote eieren
4 tortillawraps
1 bakje tuinkers
400 g koelverse hüttenkäse kaas
250 g cherrytomaten
250 g verse gegrilde-groentemix
100 g babyspinazie