Wraps met hüttenkäse en spinazie

Heerlijke, lichte wraps die ook nog eens zo op tafel staan.

370 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren 6 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in kwarten.

  2. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Knip de tuinkers boven de Hüttenkäse, meng het en breng op smaak met peper en eventueel zout. Halveer de tomaten en snijd de gegrilde groente in reepjes. Meng met de spinazie.

  3. Verdeel de wraps over 4 borden. Bestrijk met de Hüttenkäse en verdeel de salade en eieren erover. Breng op smaak met peper.

  • variatietipVervang als variatie de Hüttenkäse door eenzelfde hoeveelheid Hüttenkäse Bieslook Peterselie (bakje 175 g, Danone), laat dan de tuinkers weg.
  • Ei koken

    Instructievideo - 01:51 min.

Wraps met hüttenkäse en spinazie

Heerlijke, lichte wraps die ook nog eens zo op tafel staan.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig