Toast met truffelboter en hazelnoot

Truffeltoast met hazelnoot: het klinkt als een klok en het smaakt hemels.

85 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 10 min. oventijd / 30 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de boter met de tapenade en rol in vershoudfolie op tot een worst van 3 cm dik. Leg 30 min. in de vriezer. Snijd ondertussen de baguette in 20 dunne, schuine plakjes en bestrijk met de olijfolie. Bak aan één kant ca. 10 min. in de oven. Hak de hazelnoten fijn. Rooster ze in een droge koekenpan. Beleg de toast met rucola, dunne plakjes truffelboter en de hazelnoten.

Gerelateerde recepten

Toast met truffelboter en hazelnoot

Truffeltoast met hazelnoot: het klinkt als een klok en het smaakt hemels.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig