Snijd de ongeschilde appel in flinterdunne plakjes. Doe een flinke laag ijsblokjes in elk glas en verdeel de whisky en vlierbloesemsiroop erover. Verdeel het appelsap over de glazen, roer door en verdeel de plakjes appel over de glazen.
Whisky met appelsap en vlierbloesemsiroop
Er is altijd wel een feestelijke gelegenheid te bedenken voor deze fruitige cocktail.
- combinatietipJe kunt de whisky ook gebruiken bij de gepekelde fazant met cranberry-whiskysaus. Zie het recept elders op ah.nl/allerhande.
Whisky met appelsap en vlierbloesemsiroop
Er is altijd wel een feestelijke gelegenheid te bedenken voor deze fruitige cocktail.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_076121_220x162_JPG.jpg)
4 personen
185 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ongeschilde appel in flinterdunne plakjes. Doe een flinke laag ijsblokjes in elk glas en verdeel de whisky en vlierbloesemsiroop erover. Verdeel het appelsap over de glazen, roer door en verdeel de plakjes appel over de glazen.
combinatietip:Je kunt de whisky ook gebruiken bij de gepekelde fazant met cranberry-whiskysaus. Zie het recept elders op ah.nl/allerhande.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ jazz-appel
20 ijsblokjes
150 ml single malt whisky
4 el vlierbloesemsiroop
400 ml troebel appelsap
Dit heb je nodig
whiskyglazen