Zwarte-bonenstoof met feta

Dagje zonder vlees? Lekker! Geef je over aan deze hartverwarmende stoof.

345 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de bonen en mais in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Doe met de picadillo, espresso en pomodorini in een pan met dikke bodem. Breng al roerend aan de kook en laat op laag vuur 10 min. stoven. Roer regelmatig. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Snijd ondertussen de courgettes in blokjes van 1 cm (brunoise). Verhit de olie in een koekenpan en bak de courgette in 6 min. op hoog vuur. Snijd ondertussen de munt in dunne reepjes. Neem de stoof van het vuur, schep de munt en courgette erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verkruimel de feta erboven.

  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Zwarte-bonenstoof met feta

Dagje zonder vlees? Lekker! Geef je over aan deze hartverwarmende stoof.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig