Kip Jambalaya

Supersnel en supersmakelijk eenpansgerecht met een exotisch tintje.

455 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik. Halveer ondertussen de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd in ringen van 1 cm. Snijd de knoflook fijn.

  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook, kip, paprikapoeder, cayennepeper en gemalen ui 2 min. Voeg de paprika, snijbonen en garnalen toe en roerbak 3 min. Verkruimel het bouillonblokje erboven en voeg het water toe. Laat op middelhoog vuur 5 min. met de deksel op de pan stoven. Voeg de rijst toe en roerbak nog 2 min. mee. Schep alles goed om.

  • combinatietipLekker met fijngesneden peterselie.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Gerelateerde recepten

Kip Jambalaya

Supersnel en supersmakelijk eenpansgerecht met een exotisch tintje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig