Runderchipolataworstjes met knolselderijpuree

Dit is niet zomaar puree: hij is een tikkie zoet en héérlijk romig.

510 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de knolselderij en snijd in stukjes van 2 x 2 cm. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Kook de knolselderij en knoflook, peper en eventueel zout in ruim water in 20 min. gaar.

  2. Doe ondertussen de bonen in een vergiet en spoel af. Laat goed uitlekken en voeg de laatste 3 min. toe aan de knolselderij.

  3. Maak ondertussen de salade. Was de tomaten en snijd in dunne partjes. Halveer de paprika en verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in de lengte in reepjes. Haal de blaadjes van de sla los en snijd in de lengte in reepjes. Meng met de dressing in een grote kom en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de worstjes in 8 min. gaar. Keer regelmatig.

  5. Giet de knolselderij en bonen af. Voeg de melk en boter toe en pureer met de staafmixer tot puree. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  6. Verdeel de puree, salade en worstjes over de borden.

  • algemeenDit recept is speciaal ontwikkeld voor de Allerhande Box. De ingrediënten op ah.nl/allerhande worden aangepast naar het winkelassortiment en daarom kan deze receptuur afwijken van de orginele receptkaart uit de Allerhande Box.
  • algemeenLekkere wijn bij dit gerecht: Terra Viva Pinot Grigio Organic.
  • Vlees grillen

    Instructievideo - 00:39 min.

Gerelateerde recepten

Runderchipolataworstjes met knolselderijpuree

Dit is niet zomaar puree: hij is een tikkie zoet en héérlijk romig.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig