Gehaktspiesen met ras el hanout & yoghurtdip

Wat couscous en gegrilde groenten erbij en je hebt een heerlijke mediterrane maaltijd.

350 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui heel fijn. Snijd de olijven en peterselie heel fijn. Meng met de ras el hanout en peper en zout naar smaak door het gehakt. Verdeel het gehaktmengsel in 8 porties en kneed deze in een langwerpige vorm rondom de satéprikkers. Bestrijk de gehaktspiesen dun met de olie. Verhit de grillpan en gril de spiesen in 8 min. gaar. Keer regelmatig. Serveer met de Griekse yoghurt.

  • variatietipLekker met couscous en gegrilde groenten, het gerecht is dan niet meer glutenvrij.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Gehaktspiesen met ras el hanout & yoghurtdip

Wat couscous en gegrilde groenten erbij en je hebt een heerlijke mediterrane maaltijd.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig