Verdeel de ijsklontjes, lillet blanc, vlierbloesemsiroop en het koolzuurhoudende water over de witte-wijnglazen. Boen de limoen schoon, snijd in plakjes en verdeel over de glazen. Garneer met de munt. Serveer direct.
Lillet-cocktail met vlierbloesemsiroop
Met dit frisse drankje proost je pas echt op een eindeloze zomer.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Lillet-cocktail met vlierbloesemsiroop
Met dit frisse drankje proost je pas echt op een eindeloze zomer.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_080675_220x162_JPG.jpg)
4 personen
70 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de ijsklontjes, lillet blanc, vlierbloesemsiroop en het koolzuurhoudende water over de witte-wijnglazen. Boen de limoen schoon, snijd in plakjes en verdeel over de glazen. Garneer met de munt. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
16 ijsklontjes
200 ml lillet blanc
100 ml vlierbloesemsiroop
400 ml koolzuurhoudend water
1 limoen
4 takjes verse munt
Dit heb je nodig
witte-wijnglazen