Piadina met artisjok, veldsla en ricotta

Een piadina kun je vullen met wat je lekker vindt. Probeer het eens met artisjok en ricotta.

590 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de rode uien in dunne ringen. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en fruit de ui op laag vuur 4 min. Bestrooi met zout en voeg de azijn toe. Zet na 1 min. het vuur uit.

  2. Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en verwarm de piadine in delen 2 min. Keer halverwege.

  3. Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken. Verdeel achtereenvolgens de ricotta, ui, veldsla en artisjok- harten over de piadine.

  4. Vouw de piadine dubbel en serveer.

Piadina met artisjok, veldsla en ricotta

Een piadina kun je vullen met wat je lekker vindt. Probeer het eens met artisjok en ricotta.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig