Pita's met bietenfalafel en coleslaw

Vandaag is rood: de bietenfalafel en cranberry's bepalen de kleur (en de lekkere smaak)!

660 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de bietenfalafel 6 min. op middelhoog vuur. Maak een sausje van de ketchup en Yofresh. Meng met de kool en voeg de cranberry's toe. Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd open en vul met coleslaw en bietenfalafel. Serveer met de rest van de coleslaw.

  • combinatietipLekker met een kop champignonsoep.

Pita's met bietenfalafel en coleslaw

Vandaag is rood: de bietenfalafel en cranberry's bepalen de kleur (en de lekkere smaak)!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig