Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de bietenfalafel 6 min. op middelhoog vuur. Maak een sausje van de ketchup en Yofresh. Meng met de kool en voeg de cranberry's toe. Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd open en vul met coleslaw en bietenfalafel. Serveer met de rest van de coleslaw.
Pita's met bietenfalafel en coleslaw
Vandaag is rood: de bietenfalafel en cranberry's bepalen de kleur (en de lekkere smaak)!
- combinatietipLekker met een kop champignonsoep.
Pita's met bietenfalafel en coleslaw
Vandaag is rood: de bietenfalafel en cranberry's bepalen de kleur (en de lekkere smaak)!
hoofdgerecht
4 personen
660 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de bietenfalafel 6 min. op middelhoog vuur. Maak een sausje van de ketchup en Yofresh. Meng met de kool en voeg de cranberry's toe. Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd open en vul met coleslaw en bietenfalafel. Serveer met de rest van de coleslaw.
combinatietip:Lekker met een kop champignonsoep.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
3 el traditionele olijfolie
426 g Garden Gourmet bietenfalafel
2 el ketchup
3 el yofresh
600 g gesneden witte kool
50 g gedroogde cranberry's
4 pitabroodjes