Snijd de banaan in plakjes, houd wat plakjes achter voor garnering. Houd ook wat bosbessen achter voor de garnering.
Verdeel eerst de fruitspread over de glazen. Verdeel achtereenvolgens 2 el granola, de helft van de Hüttenkäse, de banaan, bosbessen, de rest van de Hüttenkäse en de rest van de granola.
Garneer met de achtergehouden plakjes banaan en bosbessen.
Laagjesontbijt met Hüttenkäse en granola
Dat is nog eens een luxe ontbijtje op bed! Maar pssstt: het is zó gemaakt.
- bewaartipDit heerlijke gerecht kun je ook meenemen voor onderweg. Maak het in een weckpot of mooie jampot. Ziet er meteen nóg verleidelijker uit. En voor een groter gezelschap reken je het in één tel om naar meer personen.
Laagjesontbijt met Hüttenkäse en granola
Dat is nog eens een luxe ontbijtje op bed! Maar pssstt: het is zó gemaakt.
4 personen
475 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de banaan in plakjes, houd wat plakjes achter voor garnering. Houd ook wat bosbessen achter voor de garnering.
Verdeel eerst de fruitspread over de glazen. Verdeel achtereenvolgens 2 el granola, de helft van de Hüttenkäse, de banaan, bosbessen, de rest van de Hüttenkäse en de rest van de granola.
Garneer met de achtergehouden plakjes banaan en bosbessen.
bewaartip:Dit heerlijke gerecht kun je ook meenemen voor onderweg. Maak het in een weckpot of mooie jampot. Ziet er meteen nóg verleidelijker uit. En voor een groter gezelschap reken je het in één tel om naar meer personen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 bananen
300 g fruitspread bosvruchten
8 el granola
800 g koelverse hüttenkäse kaas
300 g bosbessen
Dit heb je nodig
glazen of coupes