Bami ketjap met garnalen

Je kunt bami met vlees maken, maar met vis is-ie ook heel lekker.

485 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 1 min. van de kooktijd de sperziebonen toe.

  2. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Snijd de paksoi in kleine stukjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook, garnalen en paksoi 1 min. Voeg de basis voor bami ketjap en het water toe en verwarm 2 min. op hoog vuur. Snijd de bosuitjes in dunne ringen.

  3. Giet de mie en sperziebonen af en verdeel over 4 borden. Schep de garnalen met paksoi er in het midden op. Bestrooi met de bosui.

  • combinatietipHoud je van pittig? Voeg bij stap 2 sambal naar smaak toe.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Bami ketjap met garnalen

Je kunt bami met vlees maken, maar met vis is-ie ook heel lekker.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig