Frambozenijs

Zelfgemaakt ijs blijft een topper als dessert. Deze heeft nog 2 kleuren ook!

200 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 8 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de slagroom en gecondenseerde melk in een kom en klop het mengsel met een mixer in 5 min. lobbig. Schep de ontdooide frambozen erdoor. Schep het mengsel in de diepvriesbak. Doe de deksel erop en laat in de vriezer in 8 uur bevriezen.

  2. Verdeel de meringues over de borden. Leg op elke meringue 1 bolletje ijs. Garneer met blaadjes munt en verse frambozen.

  • algemeenDit ijs is voldoende voor 8 tot 10 bolletjes
  • bereidingstipJe kunt dit ijs drie maanden afgedekt in de vriezer bewaren. Zo heb je een lekker toetje op voorraad.

Frambozenijs

Zelfgemaakt ijs blijft een topper als dessert. Deze heeft nog 2 kleuren ook!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig