Doe de slagroom en gecondenseerde melk in een kom en klop het mengsel met een mixer in 5 min. lobbig. Schep de ontdooide frambozen erdoor. Schep het mengsel in de diepvriesbak. Doe de deksel erop en laat in de vriezer in 8 uur bevriezen.
Verdeel de meringues over de borden. Leg op elke meringue 1 bolletje ijs. Garneer met blaadjes munt en verse frambozen.
Frambozenijs
Zelfgemaakt ijs blijft een topper als dessert. Deze heeft nog 2 kleuren ook!
- algemeenDit ijs is voldoende voor 8 tot 10 bolletjes
- bereidingstipJe kunt dit ijs drie maanden afgedekt in de vriezer bewaren. Zo heb je een lekker toetje op voorraad.
Frambozenijs
Zelfgemaakt ijs blijft een topper als dessert. Deze heeft nog 2 kleuren ook!
nagerecht
4 personen
200 kcal
10 min. bereiden
8 uur wachten
Aan de slag
Doe de slagroom en gecondenseerde melk in een kom en klop het mengsel met een mixer in 5 min. lobbig. Schep de ontdooide frambozen erdoor. Schep het mengsel in de diepvriesbak. Doe de deksel erop en laat in de vriezer in 8 uur bevriezen.
Verdeel de meringues over de borden. Leg op elke meringue 1 bolletje ijs. Garneer met blaadjes munt en verse frambozen.
algemeen:Dit ijs is voldoende voor 8 tot 10 bolletjes
bereidingstip:Je kunt dit ijs drie maanden afgedekt in de vriezer bewaren. Zo heb je een lekker toetje op voorraad.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
375 ml verse slagroom
250 ml gecondenseerde volle melk
250 g diepvries frambozen
4 meringues aardbei
2 takjes verse munt
125 g verse frambozen
Dit heb je nodig
diepvriesbak inhoud ca. 1 liter
platte desertborden