Paddenstoelen met knoflook en prei

Door de smaakvolle kruiden krijgen de basic groenten een verrassende smaak.

80 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de stelen van de shiitake uit de paddenstoelenmix en snijd de hoeden in repen. Laat de andere paddenstoelen uit de mix heel. Snijd de kastanjechampignons in kwarten. Snijd de knoflook fijn.

  2. Verhit de olie in een wok en bak de paddenstoelen 2 min. op hoog vuur. Voeg de knoflook, baharat en prei toe en roerbak nog 2 min. Breng op smaak met eventueel zout.

  • algemeenOok lekker met de AH Seizoens paddenstoelenmelange.
  • bewaartipJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren al maken. Roerbak alles dan 1 min. bij stap 2. Bewaar afgedekt in de koelkast. Roerbak vlak voor serveren nog 1 min.

Paddenstoelen met knoflook en prei

Door de smaakvolle kruiden krijgen de basic groenten een verrassende smaak.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig