Verwijder de stelen van de shiitake uit de paddenstoelenmix en snijd de hoeden in repen. Laat de andere paddenstoelen uit de mix heel. Snijd de kastanjechampignons in kwarten. Snijd de knoflook fijn.
Verhit de olie in een wok en bak de paddenstoelen 2 min. op hoog vuur. Voeg de knoflook, baharat en prei toe en roerbak nog 2 min. Breng op smaak met eventueel zout.
Paddenstoelen met knoflook en prei
Door de smaakvolle kruiden krijgen de basic groenten een verrassende smaak.
- algemeenOok lekker met de AH Seizoens paddenstoelenmelange.
- bewaartipJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren al maken. Roerbak alles dan 1 min. bij stap 2. Bewaar afgedekt in de koelkast. Roerbak vlak voor serveren nog 1 min.
Paddenstoelen met knoflook en prei
Door de smaakvolle kruiden krijgen de basic groenten een verrassende smaak.
bijgerecht
4 personen
80 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de stelen van de shiitake uit de paddenstoelenmix en snijd de hoeden in repen. Laat de andere paddenstoelen uit de mix heel. Snijd de kastanjechampignons in kwarten. Snijd de knoflook fijn.
Verhit de olie in een wok en bak de paddenstoelen 2 min. op hoog vuur. Voeg de knoflook, baharat en prei toe en roerbak nog 2 min. Breng op smaak met eventueel zout.
algemeen:Ook lekker met de AH Seizoens paddenstoelenmelange.
bewaartip:Je kunt dit gerecht 1 dag van tevoren al maken. Roerbak alles dan 1 min. bij stap 2. Bewaar afgedekt in de koelkast. Roerbak vlak voor serveren nog 1 min.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
150 g AH Feestfavoriet paddenstoelentrio
250 g kastanjechampignons
1 teen knoflook
1 el traditionele olijfolie
1 tl Euroma Original spices by Jonnie Boer baharat kruidenmix
200 g gesneden prei