Viscurry met snijbonen en rijst

In een klein halfuurtje zet je een door de Thaise keuken geïnspireerd gerecht op tafel.

25 min. bereiden

pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de ui in halve ringen en de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de currypasta 3 min. op laag vuur. Voeg de ui en knoflook toe en fruit 4 min. op laag vuur.

  2. Snijd ondertussen de snijbonen in schuine stukken van 2 cm. Voeg de snijbonen, tomatenblokjes en kokosmelk toe, breng aan de kook, doe de deksel op de pan en laat op laag vuur 8 min. stoven.

  3. Snijd ondertussen de vis in stukken van 2 cm. Voeg ze toe aan de curry en gaar 6 min. mee met de deksel op de pan. Verdeel de rijst over diepe borden en schep de curry erop.

  • combinatietipLekker met koriander.

Viscurry met snijbonen en rijst

In een klein halfuurtje zet je een door de Thaise keuken geïnspireerd gerecht op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig