Havermoutpap met kaneel en warme saus van rood fruit

Het is net een gebakje dit ontbijtje van havermoutpap, kaneel en een warme fruitsaus.

235 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng de blauwe bessen en frambozen met een scheutje water in een steelpan aan de kook. Laat op laag vuur 3 min. koken en pureer met de staafmixer. Breng ondertussen in een pan met dikke bodem de melk met de havermout en kaneel aan de kook. Laat op laag vuur in 5 min. gaar worden. Swirl de saus door de havermout.

  • combinatietipLekker met verse muntthee met honing. Verdeel hiervoor (voor 2 personen) 1 bakje munt (15 g) over 2 glazen en schenk er kokend water op. Voeg 1 tl honing per glas toe.

Havermoutpap met kaneel en warme saus van rood fruit

Het is net een gebakje dit ontbijtje van havermoutpap, kaneel en een warme fruitsaus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig