Breng de blauwe bessen en frambozen met een scheutje water in een steelpan aan de kook. Laat op laag vuur 3 min. koken en pureer met de staafmixer. Breng ondertussen in een pan met dikke bodem de melk met de havermout en kaneel aan de kook. Laat op laag vuur in 5 min. gaar worden. Swirl de saus door de havermout.
Havermoutpap met kaneel en warme saus van rood fruit
Het is net een gebakje dit ontbijtje van havermoutpap, kaneel en een warme fruitsaus.
- combinatietipLekker met verse muntthee met honing. Verdeel hiervoor (voor 2 personen) 1 bakje munt (15 g) over 2 glazen en schenk er kokend water op. Voeg 1 tl honing per glas toe.
Havermoutpap met kaneel en warme saus van rood fruit
Het is net een gebakje dit ontbijtje van havermoutpap, kaneel en een warme fruitsaus.
2 personen
235 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng de blauwe bessen en frambozen met een scheutje water in een steelpan aan de kook. Laat op laag vuur 3 min. koken en pureer met de staafmixer. Breng ondertussen in een pan met dikke bodem de melk met de havermout en kaneel aan de kook. Laat op laag vuur in 5 min. gaar worden. Swirl de saus door de havermout.
combinatietip:Lekker met verse muntthee met honing. Verdeel hiervoor (voor 2 personen) 1 bakje munt (15 g) over 2 glazen en schenk er kokend water op. Voeg 1 tl honing per glas toe.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
½ doosje diepvries blauwe bes en framboos
500 ml halfvolle melk
50 g havermoutvlokken
½ tl kaneel
Dit heb je nodig
staafmixer