Hasselback-courgette

Een keer geen aardappel, maar courgette met kruiden en feta uit de oven.

185 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 25 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de courgettes in de breedte om de cm in, maar niet door. Leg de courgettes op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bestrooi met de helft van de Mediterrane kruiden. Bak de courgettes 15 min. in het midden van de oven gaar.

  2. Snijd ondertussen de feta in de lengte en vervolgens in plakken van een ½ cm. Bestrooi met de de rest van de Mediterrane kruiden. Bak de hasselbacks nog 10. min. tot de kaas verkleurd. Neem de courgettes uit de oven en verdeel de blaadjes munt erover. Serveer direct.

  • combinatietipLekker met extra chilivlokken.

Hasselback-courgette

Een keer geen aardappel, maar courgette met kruiden en feta uit de oven.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig