Glutenvrije meergranen muesli-muffins

Glutenvrij geluksontbijtje: deze muesli-muffin van glutenvrije broodmix, noten en rozijnen.

215 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 15 min. oventijd / 1 uur 15 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de broodmix, gist en kaneel in een kom. Maak een kuil in het midden en schenk daar het water en de olie in. Kneed 5 min. met een mixer met deeghaken. Meng noten en rozijnen met de hand door het deeg.

  2. Vet de muffinvorm in met de olie. Verdeel het deeg over de 12 holtes. Dek af met vershoudfolie en laat 50 min. rijzen op een warme, tochtvrije plek. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwijder het folie van de muffinvorm en bak de muffins in 15 min. bruin en gaar. Laat de muesli-muffins 15 min. afkoelen in de vorm. Neem uit de vorm en laat verder afkoelen.

  • combinatietipLekker met kaas en/of appelstroop.

Glutenvrije meergranen muesli-muffins

Glutenvrij geluksontbijtje: deze muesli-muffin van glutenvrije broodmix, noten en rozijnen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig