Bonenburger - 2 jaar (Opperdepop)

Burgertime voor de allerkleinsten! Wel zelfgemaakt natuurlijk.

235 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Spoel de bonen af en laat goed uitlekken in een vergiet. Dep ze droog met keukenpapier en doe samen met de havermout en tijm in de hakmolen. Mix met korte pulsen tot een pasta. Breng op smaak met peper.

  2. Maal de beschuit fijn in de hakmolen of doe ze in een plastic zak en rol fijn met een deegroller. Doe de fijngemalen beschuit in een diep bord. Klop het ei los in een ander diep bord.

  3. Vorm van de bonenpasta met vochtige handen 4 burgers (per 4 porties) van Ø 7 cm en wentel achtereenvolgens door het ei en de beschuit. Verhit de olie in een koekenpan en bak de burgertjes op middelhoog vuur 8 min. Keer halverwege.

  • combinatietipLekker met zuivelspread.
  • bewaartipJe kunt de burgertjes 3 maanden in de vriezer bewaren. Laat voor gebruik ontdooien, verwarm en laat afkoelen tot lichaamstemperatuur.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Bonenburger - 2 jaar (Opperdepop)

Burgertime voor de allerkleinsten! Wel zelfgemaakt natuurlijk.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig