Omelet met pittige roerbakreepjes en soja-mayodressing

Een snelle-Jelle-recept voor een vegalunch vol smaak.

730 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook fijn. Klop de eieren los met de knoflook, wat peper en eventueel zout. Verhit in 2 koekenpannen elk een ½ el olie en verdeel het eimengsel over de pannen. Doe de deksel op de pan en bak de omeletten op laag vuur 5 min.

  2. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de roerbakreepjes op middelhoog vuur in 4 min. krokant. Voeg de laatste 2 min. de prei toe. Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil. Pers de halve vrucht uit.

  3. Meng de mayonaise, sojasaus, het limoenrasp en 1 el limoensap tot een dressing. Breng op smaak met peper. Verdeel de omelet over 2 borden en verdeel de roerbakreepjes, prei en taugé erover. Verdeel de dressing erover en bestrooi met het sesamzaad.

  • combinatietipLekker met fijngesneden selderij.

Omelet met pittige roerbakreepjes en soja-mayodressing

Een snelle-Jelle-recept voor een vegalunch vol smaak.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig