Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm hierin elke tortilla 10 sec. per kant. Bestrijk de helft van alle wraps met de hummus en laat ca. 2 cm van de randen vrij. Bestrijk de overige wraps met de zuivelspread.
Hak de pecannoten fijn en bestrooi de wraps met hummus hiermee. Hak de amandelen fijn en strooi over de wraps met zuivelspread. Verdeel vervolgens de slamelange over alle wraps en rol ze zo strak mogelijk op.
Snijd de uiteinden van de wraps eraf (ca. 2 cm aan beide kanten). Snijd wat overblijft in 6 gelijke rolletjes. Rijg aan elke prikker 3 rolletjes, wissel af met kleur en vulling.
Kleurenwraps op een stokje
Gekleurde wraps als hapje voor op de borrel en voor het gemak: op een stokje
- algemeenJe kunt dit hapje 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Kleurenwraps op een stokje
Instructievideo - 00:24 min.
Kleurenwraps op een stokje
Gekleurde wraps als hapje voor op de borrel en voor het gemak: op een stokje
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_100519_220x162_JPG.jpg)
voorgerecht
20 porties
150 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm hierin elke tortilla 10 sec. per kant. Bestrijk de helft van alle wraps met de hummus en laat ca. 2 cm van de randen vrij. Bestrijk de overige wraps met de zuivelspread.
Hak de pecannoten fijn en bestrooi de wraps met hummus hiermee. Hak de amandelen fijn en strooi over de wraps met zuivelspread. Verdeel vervolgens de slamelange over alle wraps en rol ze zo strak mogelijk op.
Snijd de uiteinden van de wraps eraf (ca. 2 cm aan beide kanten). Snijd wat overblijft in 6 gelijke rolletjes. Rijg aan elke prikker 3 rolletjes, wissel af met kleur en vulling.
algemeen:Je kunt dit hapje 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 20 porties)
5 wortel tortillawraps
5 bieten tortillawraps
300 g hummus
300 g zuivelspread naturel
50 g gezouten pecannoten
50 g gerookte amandelen
75 g rucola slamelange
Dit heb je nodig
tapasprikkers