Feta-avocadodip

Altijd favoriet bij de borrel: een lekkere zelfgemaakte dip. Met feta, avocado en verse kruiden, bijvoorbeeld.

130 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de feta in stukjes. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Snijd het steeltje van de peper en halveer de peper. Doe de feta, avocado, het limoenrasp, het limoensap, de peper en koriander in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een smeuïge dip.

  • serveertipServeer de dip met dunne crackers of naanbrood. (Dan is dit recept niet meer glutenvrij.)

Feta-avocadodip

Altijd favoriet bij de borrel: een lekkere zelfgemaakte dip. Met feta, avocado en verse kruiden, bijvoorbeeld.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig