Romige kalkoenfilet met groene groenten en bloemkoolrijst

We gebruiken geen gewone rijst, maar bloemkoolrijst. Extra veel groenten!

530 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de kalkoenfilet in de breedte in repen. Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de kalkoenfilet 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de bloem en selderij toe en bak 1 min. mee. Voeg de room, sojasaus en het water toe en laat 5 min. op laag vuur garen. Roer regelmatig. Breng op smaak met peper.

  2. Kook ondertussen de sperziebonen in een ruime pan water in 6 min. beetgaar. Halveer de bimi en voeg na 3 min. toe aan de bonen.

  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de bloemkoolrijst met de kerrie 3 min. op hoog vuur. Schep de groene groenten, de bloemkoolrijst en kalkoenfilet in roomsaus op de borden en serveer.

Gerelateerde recepten

Romige kalkoenfilet met groene groenten en bloemkoolrijst

We gebruiken geen gewone rijst, maar bloemkoolrijst. Extra veel groenten!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig