No-bake aardbeienkwarktaartjes

Handig: voor deze taartjes heb je geen oven nodig. En maar 5 ingrediënten!

175 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 2 uur 10 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de blaadjes gelatine weken in koud water. Smelt ondertussen de boter in een steelpan. Maal de koekjes fijn in de keukenmachine en meng de gesmolten boter erdoor. Zet de cupcakevormpjes in de muffinvorm. Verdeel het koekmengsel erover en druk aan met de bolle kant van een lepel. Zet in de koelkast tot gebruik.

  2. Verwarm het fruitbeleg op laag vuur. Knijp de gelatine uit en voeg toe. Laat oplossen. Laat 10 min. afkoelen. Roer het fruitbeleg door de kwark. Neem de muffinvorm uit de koelkast en verdeel het aardbeien-kwarkmengsel over de holtes. Dek af met vershoudfolie en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.

  • combinatietipLekker met verse aardbeien en slagroom.

No-bake aardbeienkwarktaartjes

Handig: voor deze taartjes heb je geen oven nodig. En maar 5 ingrediënten!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig