Snijd de komkommer in blokjes van 1 cm. Meng met de bieslook en azijn. Breng op smaak met peper en zout. Pel de mandarijn en snijd in stukjes van 1 cm. Verwijder de staartjes van de garnalen. Snijd de peterselie fijn.
Schep achtereenvolgens de mandarijn, komkommer, garnalen en een lepeltje van de cocktailsaus in het glas (de rest van de saus wordt niet gebruikt). Garneer met de peterselie.
Eenpersoons garnalencocktail
Feestmaal voor 1? Helemaal geen probleem! We beginnen met een snel voorgerecht.
Eenpersoons garnalencocktail
Feestmaal voor 1? Helemaal geen probleem! We beginnen met een snel voorgerecht.
voorgerecht
1 personen
95 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de komkommer in blokjes van 1 cm. Meng met de bieslook en azijn. Breng op smaak met peper en zout. Pel de mandarijn en snijd in stukjes van 1 cm. Verwijder de staartjes van de garnalen. Snijd de peterselie fijn.
Schep achtereenvolgens de mandarijn, komkommer, garnalen en een lepeltje van de cocktailsaus in het glas (de rest van de saus wordt niet gebruikt). Garneer met de peterselie.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 snoepkomkommer
½ tl gedroogde bieslook
1 tl azijn
½ mandarijn
60 g koelverse tapas garnalen cocktail
1 takje verse platte peterselie