Verhit de grillpan zonder olie of boter. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges, meng de asperges met de olie en gril ze ca. 5 min. Keer regelmatig. Leg de asperges op een schaal.
Gril de cherrytomaten 4 min. Verwijder de harde stelen van de waterkers.
Verdeel de tomaten en waterkers over de asperges en serveer met de yoghurt.
Groene asperges met gepofte cherrytomaatjes & frisse yoghurt
De asperges gril je samen met de cherrytomaten en serveer je met Griekse yoghurt.
- algemeenJe kunt de asperges en cherrytomaten een halve dag van tevoren grillen. Bewaar op kamertemperatuur.
Groene asperges met gepofte cherrytomaatjes & frisse yoghurt
De asperges gril je samen met de cherrytomaten en serveer je met Griekse yoghurt.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_121924_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
2 personen
190 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de grillpan zonder olie of boter. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges, meng de asperges met de olie en gril ze ca. 5 min. Keer regelmatig. Leg de asperges op een schaal.
Gril de cherrytomaten 4 min. Verwijder de harde stelen van de waterkers.
Verdeel de tomaten en waterkers over de asperges en serveer met de yoghurt.
algemeen:Je kunt de asperges en cherrytomaten een halve dag van tevoren grillen. Bewaar op kamertemperatuur.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
350 g verse groene asperges
½ el milde olijfolie
250 g cherrytomaten aan de tak
25 g biologische waterkers
150 g yoghurt Griekse stijl
Dit heb je nodig
grillpan