Piadina met Hollandse garnalen, oude kaas, appel & selderij

530 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de appel in parten, verwijder het klokhuis en snijd in kleine blokjes van een ½ cm (brunoise). Snijd de selderij fijn.

  2. Meng de garnalen met de appel, fijngesneden selderij, yoghurtmayonaise en Hollandse rauwkost. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Verdeel de kaas over de piadina en vervolgens de vulling over telkens 1 kant van de piadina. Vouw ze voorzichtig dubbel.

  4. Verwarm een koekenpan zonder olie of boter en bak de gevulde piadina in delen 3 min. Keer halverwege en serveer.

Piadina met Hollandse garnalen, oude kaas, appel & selderij

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig